Magic Web

Magic web
Adevărata magie web constă în performanță.

Social media ?

social-marketing-romania

La ce mă ajută promovarea social-media?

Prezența business-urilor in social media devine obligatorie întrucât, utilizatori stau permanent pe rețelele de socializare. Nu am merge până într-acolo încât să spunem că ”dacă nu ești pe social media, nu exiști”, însă pentru un business este esențial să fie acolo. 


Mai mult decât în orice alt mediu, organizarea de campanii de comunicare presupune, înainte de toate – cunoașterea publicului țintă.


Deși poate părea ușor să creezi mesajul unei campanii de promovare și să interacționezi cu membrii comunității din jurul unui brand, nu este deloc așa.

 

Implementarea corectă a strategiei de comunicare a brand-ului, măsurarea gradului de interacțiune cu brand-ul, definirea principalelor axe de efort și articularea și corența tipului de comunicare pot fi întreprinse corect de specialiști în comunicare, cu experiență în social media.


Daca vrei sa ai un site mai vizibil si un profit mai mare, specialiștii nostrii se ocupam de campaniile tale online. In timp ce iti administrezi afacerea, noi iti aducem vanzari cu cele mai eficiente metode de promovare. 

Pot sa fac social media gratuit ?

  • Intr-adevar, este gratuit sa iti faci singur un cont si o pagina de Facebook, insa e alta treaba daca vrei ca aceasta pagina sa creasca si sa iti aduca profit. Trebuie sa investesti din timpul si energia ta pentru a crea o strategie de abordare, a face postari regulate, a identifica problemele si elementele de schimbat pentru a-ti optimiza actiunile, monitorizare etc. E ca si cum ti-ai lua un job full-time pe langa lista lunga de sarcini de care trebuie sa te ocupi pentru bunul mers al afacerii tale.

Ai nevoie de o prezenta puternica pe platformele sociale utilizate de viitorii tai clienti, o prezenta care sa joace un rol hotarator in castigarea increderii acestora. Cum te ajutam noi?Fie că deții un website de prezentare sau vrei mai multe comenzi pentru magazinul online, noi te ajutăm să crești numărul de cereri de ofertă.
Promovare Social Media

Stabilim impreuna strategia de promovare, mesajele si bugetul dumneavoastră.
Cu pachetele noastre de servicii de promovare online all inclusive vei plati incepand de la 10 lei/zi pentru servicii complete de promovare online.

Facebook

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

Read More
Instagram

Pe Instagram, la fel ca pe orice al canal de marketing, vanzarea este rareori o actiune care se intampla din prima. Cu strategia corecta, oamenii pe care i-ai atras cu o simpla reclama pe Instagram, se vor transforma in clienti platitori.


Read More
Youtube

Promovează-ți videoclipurile și canalul la radio, la televizor, pe site-uri, pe forumuri, în buletine informative și pe alte platforme de rețele sociale. Scoatem în evidență conținutul pe YouTube vizând utilizatorii interesați de conținutul tău.

Read More

Linkedin

Pe Linkedin, deși costul per click sau lead este mai ridicat decât - spre exemplu - Facebook, există o mai mare garanție a calității și relevanței rezultatului. 

Read More
world-map

cu ce te ajutăm ?

Noi înțelegem foarte bine dinamica acestui mediu și știm să utilizăm corect și eficient toate mecanismele și resursele informaționale disponibile pentru a conduce campanii de promovare. 


Vom analiza împreună profilul afacerii tale și tipologia clienților pe care dorești să îi atragi și îți vom propune cea mai bună strategie pentru promovare.


Prin  Promovarea în Social Media vei avea permanent garanția unei prezențe active în rețelele sociale, care va atrage din ce în ce mai mulți oameni interesați de inițiativa ta.


Nu va mai fi nevoie să aloci timp sau resurse pentru promovare - o echipă de profesioniști va urmări fără întrerupere implementarea strategiei de comunicare și actualizarea acesteia în funcție de reacția publicului țintă.


Tu vei putea urmări aceste evoluții sub forma unor rapoarte lunare, care te vor ajuta să înțelegi activitatea noastră și să exploatezi mai bine rezultatele campaniilor de promovare.

digital-marketing-1024x540

DESPRE DIGITAL MARKETING

Ce înseamnă marketing digital?

În România, există peste 10 milioane de utilizatori de internet și mai mult de 6,5 milioane dintre aceștia sunt online în fiecare zi. Oamenii petrec din ce în ce mai mult timp online. Astfel că oamenii cumpără văd marketingul online este mai eficient fată de anii treuți.

Marketingul a fost întotdeauna despre conectarea cu publicul în locul potrivit și la momentul potrivit. Astăzi, acest lucru înseamnă că trebuie să ne conectăm cu  publicul țintă exact acolo unde își petrece timpul, și anume în mediul online, pe internet.

Faceți cunoștință cu digital marketing sau în alte cuvinte, orice formă de promovare care există în mediul online.

De ce aveți nevoie de o strategie de digital marketing?

În cazul în care compania dumneavoastră nu are o strategie de marketing digital, nu aveți o direcție clară. Acest lucru poate înseamna că nu știți cota dumneavoastră de piață online,că ați putea subestima cererea dumneavoatră de clienți, fapt în urma căruia concurența poate profita. Cum puteți veni astfel cu o propunere puternică online, care poate încuraja clienții să aleagă produsul sau serviciile dumneavoastră, în comparație cu altele?

În afară de analiza cantitativă, este nevoie de viziune, experiență și practică pentru a construi o strategie de marketing digital, care va asigura o creștere a vânzărilor, loializarea clienților existenți și atragerea unor noi clienți potențiali.

Dacă acțiunile dumneavoastra online și offline nu sunt integrate într-un plan comun, rezultatele pot veni dezintegrat, fapt ce vă poate costa timp și bani, deoarece eficiența eforturilor dumneavoastră de marketing va fi estompată.

Procesul de optimizare este foarte important: odată ce o strategie vă permite să obțineți o creștere de bază, atunci se poate progresa spre o îmbunătățire continuă a aspectelor importante, cum ar fi căutarea după cuvintele cheie, experiența navigării pe site sau promovarea pe rețelele de social media.

Ce include o strategie de marketing digital?

Cele mai importante aspecte atunci se construiește o strategie eficientă de marketing digital sunt: site-ul dumneavoastră, conținutul acestuia, indiferent dacă vorbim despre postări pe blog sau articole, cărți electronice (ebooks), ghiduri, infografice, instrumente interactive, canale de social media, cât și acoperire online câștigată (PR, social media și review-uri), broșuri online, lookbooks sau elemente de active branding (logo-uri, fonturi, etc).

Tacticile includ optimizarea pentru motoarele de căutare(SEO), marketing de conținut (content marketing), inbound marketing, social media marketing, publicitate nativă, e-mail marketing si PR online.

Ai nevoie de un site de prezentare? ?

PREŢURI PENTRU SOCIAL MEDIA 

Prețuri promovare Social Media - începând de la 99 euro + TVA.

 Durata de lucru: 30-45 zile, în funcție de cerinte.

Contactează-ne !
× Contactează-ne pe WhatsApp !