Adevătata magie web.

Magic Web

Servicii Recomandate
Scripturi Recomandate

Promovăm afacerea dvs
in mediul online

Proiectam site-uri web astfel încât vizitatorii dumneavoastră să se transforme in potențiali clienti. Ne propunem să proiectăm experiențe care să atragă și să surpindă prin vizite și vânzări.

Alege unul dintre serviciile oferite de echipa Magic-Web.Ro

WEBSITE DE PREZENTARE

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia.

MAGAZIN ONLINE

Aveți la îndemână o soluție care vă oferă control complet asupra magazinului dumneavoastră, pornind de la numele domeniului și până la design, culori sau conținutul publicat.

REDESIGN WEBSITE

Adresați-vă clienților când aceștia caută companii ca a dvs. în Căutarea Google și pe Google Maps. Plătiți numai pentru rezultate, cum ar fi clicuri pe site-ul dvs. sau apeluri către companie.

ÎNTREȚINERE WEBSITE

Un logo este doar un procesul de branding, undeva aproape de sfârșitul călătoriei. Să aruncăm o privire la ceea ce înseamnă branding, ce face un brand, de ce contează brandul și cum se regăsește la fiecare nivel într-un business

Suntem specializați în Web Design !

Proiectam site-uri web astfel încât vizitatorii dumneavoastră să se transforme in potențiali clienti. Ne propunem să proiectăm experiențe care să atragă și să surpindă prin vizite și vânzări.

Suntem parteneri Google iar echipa noastră este certificată si specializată in diferite instrumente si strategii de vanzari, design, marketing si development. Ne mandrim cu certificari Google Analytics Individual Qualification, Hubspot Inbound Certification, Google AdWords Certification etc.

De asemenea, ne laudam cu magazinele online și mai presus de toate, suntem mandri de portofoliul nostru si de proiectele de care ne ocupam, incepand de la site-uri de prezentare, afaceri mici si pana la business-uri cu volume mari.

Spre deosebire de alte solutii existente pe piata, serviciile noastre se adapteaza la afacerea ta online si iti simplifica munca pentru ca tu sa poti face mai mult, mai usor, mai rapid.