Magic web

Adevărata magie web constă în performanță.

SITE DE PREZENtArE:

creare-site-de-prezentare-magic-web

La ce mă ajută un site de prezentare ?

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Indiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, acesta reprezinta imaginea firmei.

 

Creștem încrederea in brand si în imaginea companiei, asta inseamnând peste 50% din decizia de cumparare a clienților, conform studiilor avansate de marketing si a evaluarilor manageriale.

 

Crestem credibilitatea si perceptia clientilor fata de compania ta! Imaginea companiei tale este esentiala, ea poate atrage clienti sau din contra, ii poate orienta catre competitie. 

 


Cum ai vrea să fie site-ul ?

Responsive Design

Site-urile web responsive isi adapteaza continutul la rezolutia dispozitivului pe care sunt vizualizate. Acest lucru este obtinut cu ajutorul regulilor CSS Media Queries (Interogari Media) care stabilesc pozitia variilor elemente de layout pentru principalele puncte de intrerupere.

Citeste mai mult!
UX & UI Design

Interfața cu utilizatorul (UI) este un câmp mare. Teoretic, interfața UI este o combinație de conținut (documente, texte, imagini, videoclipuri etc.), forme (butoane, etichete, câmpuri de text, casete de selectare, liste drop-down, grafic etc.) și comportament (ce se întâmplă dacă dați click / trageți / tastați).

Citeste mai mult!
world-map

VItEZĂ OPtimiZAtă

Ai un site deja dezvoltat si iti doresti sa-l optimizezi?

Putem sa ne ocupam de acest aspect, tu trebuie doar sa ne oferi mai multe detalii si noi iti vom crea un audit de performanta!

site-de-prezentare-nr-2

Întrebări și răspunsuri:

 

CUM ÎL FOLOSESC MAGAZINUL ONLINE?

Magazinele-Online create de echipa Magic-Web.Ro sunt foarte usor de folosit, de asemenea veți primii și un manual de instrucșiuni !

Cât costă un website?

Bugetul este stabilit în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitățile dorite. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact, robotul nostru software calculează bugetul automat în 95% din cazuri!

Cât de repede poate fi gata site-ul?

Deadline-ul se stabilește tot în funcție de complexitatea proiectului. În general livrăm un site de prezentare în 30 zile, dar pentru proiecte mai mari este nevoie de mai mult timp.

Ce materiale trebuie să furnizez eu?

Vom avea nevoie de la tine de anumite informații astfel încât să înțelegem cât mai bine business-ul tău, de poze și de suport pe partea de feedback/modificări. De restul ne ocupăm noi!

Ce fel de platforme folosiți?

Folosim platforme CMS pentru a eficientiza costurile tale, pentru o administrare mai ușoară și pentru update-uri ulterioare. Pentru site-uri de prezentare folosim WordPress, dar lucrăm și custom dacă este nevoie.

Aveți copywriter?

Da, avem toate departamentele de suport de care ai nevoie. Textele de prezentare sunt bugetate în oferta noastră.

Site-ul va fi responsive?

Desigur, site-ul va fi complet adaptabil pentru orice device.

Cum începem ?

Este simplu. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact, prin care să ne comunici cum vrei să arate site-ul iar noi îți vom calcula bugetul !

Ai nevoie de un site de prezentare? ?

PREŢURI PENTRU SITE WEB 

Prețuri creare site - începând de la 129 euro + TVA.


Preţ adaugare o varianta de limba (En, Fr, De, etc.) - 50 euro + TVA. 
Preţ pentru realizare landing page - de la 100 euro + TVA, in functie de cerinte.

Preţul pentru panou de administrare CMS - 100 euro + TVA.

Pret Optimizare SEO  - de la 100 euro + TVA, in functie de cerinte.
Pret promovare online - de la 200 euro + TVA, in functie de cerinte.

 Durata de lucru: 30-45 zile, în funcție de cerinte.

Contactează-ne !