Magic Web

Magic web

Adevărata magie web constă în performanță.

Întreținere site:

intretinere-site-1

Întreținerea sau mentenanța site-ului web?

Oferim servicii profesionale de mentenanta site si administrare site și mentinem permanent site-ul sigur si actualizat in permanenta cu informatii la zi.

 

Este important ca site-urile sa se mentina actualizate, atat din privinta codului de programare si platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar si a continutului si materialelor vizuale, care de multe ori necesita o reimprospatare sau adaptare in functie de sezon.

 

Daca ai nevoie sa introduci periodic noi produse in site, sa modifici preturi, sa afisezi diverse oferte sau sa schimbi design-ul pentru a-l adapta strategiei de comunicare a business-ului tau, asigura-te ca poti face acest lucru apeland la servicii de mentenanta site oferite de specialisti cu experienta in domeniu.

 

Putem gestiona limbaje de programare complexe si ne asiguram de fiecare data ca site-urile pe care le avem in administrare sunt securizate corespunzator. Bucura-te de o prezenta online permanenta, fara probleme care ar putea pune in pericol website-ul tau, alegand unul din pachetele noastre de administrare si mentenanta site.

 

mENTENANȚĂ ȘI ÎMTREȚINERE

Prin mentenanta intelegem actiunea periodica de intretinere si actualizare a continutului site-ului. Indiferent de cauzele care o determina, actualizarea continutului este necesara. Fie ca au intervenit modificari la datele dvs. de contact, fie ca doriti sa afisati stirile de interes pentru vizitatorii dvs. imediat ce devin disponibile, mentenanta este cea care are grija ca publicul dvs. fidel sa revina pe site in mod periodic.

 

Sub aspectul optimizarii unui site pentru motoarele de cautare, mentenanta este aproape obligatorie. Un motor de cautare care vede ca o anumita pagina din site este diferita fata de cea pe care a vizitat-o ultima data il face sa creada ca acea pagina se modifica mai des si o va vizita si pe viitor mai des. Daca insa nu vede nici o modificare de la o vizita la alta, o va considera ca fiind "statica" si nu o va vizita la fel de des, astfel ca de ex. o modificare facuta in scop SEO asupra paginii respective nu va fi indexata la timp si optimizarea va dura mai mult.

servicii-administrare-web-design

MENTENANȚĂ WEB

Actualizăm platforma și conţinutul site-ului sau blogului tău conform nevoilor tale, pentru a menţine o prezenţă de încredere în mediul online.

servicii-dezvoltare-web-design

DEZVOLTARE WEB

Suntem aici pentru orice modificări ai nevoie. Echipa noastră de designeri, programatori, creatori de text și traducători este la dispoziția ta.

servicii-hosting-web-design

GĂZDUIRE WEB

Accelerăm site-ul tău cu servere SSD și-l securizăm gratuit cu SSL (https://). Economisește fără a compromite aspecte vitale ale website-ului tău.

Ai nevoie de întreținere site ?

PREŢ ÎNTREȚINERE SITE

Prețuri întreținere site - începând de la 50 euro/lună  + TVA. 

Durata de lucru: 30-45 zile. 
Contactează-ne !
× Contactează-ne pe WhatsApp !