Magic Web

Magic web
Adevărata magie web constă în performanță.

google maps ?

google-map-bussines

La ce mă ajută google maps?

Prin optimizare Google Maps - listarea companiei tale pe harta Google (localizarea afacerii pe Google Maps), poti fi gasit inaintea competitorilor in cautarile Google, beneficiezi de o expunere mai buna decat acestia.


Suntem specializati in Optimizare SEO, iar pentru ca site-ul tău să apară în Google Maps, compania va fi inscrisa in Google My Business. Este obligatoriu ca o companie sa foloseasca aceasta aplicatie, daca doreste sa obtina o pozitie de top in zona cautarilor locale.


De cele mai multe ori, Google afiseaza listarile din Google Maps in top-ul rezultatelor cautarii, inclusiv pe dispozitivele mobile. 


Prin localizare pe harta Google, beneficiezi de vizibilitate, In primul rand, , cu elemente de contact complete si corecte, cu review-uri facute de catre clienti, cu o lista corecta de activitati si alte elemente de optimizare.

world-map

Care este strategia ?

Strategia pe care agentia noastra o ofera pe partea de SEO este gandita in cel mai mic detaliu, pentru a te asigura de trimiterea corecta a semnalelor exterioare privind localizarea, a link-urilor inbound, a semnalelor on-page si nu numai. 

 

Toate aceste semnale trimit catre Google cele mai relevante informatii cu privire la localizarea business-ului tau. 

 

Investim efort sustinut pentru a te duce in topul cautarilor locale, verificam cu regularitate sursele de trafic si reevaluam in permanent informatiile, pentru ca acestea sa fie mereu corecte.

 

Inscrierea cu succes in Google Maps si mentinerea vizibilitatii companiei tale, in fata concurentei nu sunt lucruri usoare. Dar noi te putem ajuta!

 

DE CE GOOGLE MAPS ? 

Descrierea afacerii

Trebuie să fie corectă și exactă, un text simplu prin care explici potențialilor clienți de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale. Ai nevoie de un text convingător în care să strecori cuvintele cheie relevante pentru business, dar în același timp să dai senzația că abordezi un stil natural. 

Interactiunea cu publicul

Te asiguram ca business-ul tau va aparea in cautarile locale si pe Google Maps nu numai pe sistemele desktop, ci si pe tablete si dispozitive mobile. Scopul nostru este de a genera listari exceptionale, care sa te detaseze de concurenta, pe planul traficului local.

Pozitionare in fata concurentei

Utilizatorii de internet rareori vor naviga prin pagini intregi ale motoarelor de cautare. Castiga cursa si fii primul care capteaza atentia potentialilor clienti cu eficiența Google Maps!

Creștem îmcasările

Prin abordarea noastra, website-ul tau va targeta corect publicul ținta, ceea ce va duce la o crestere semnificativa a profitului. Te asigurăm că listarile online ale business-ului tau sunt corecte si optimizate pentru potentialii clienti, oferind informatii de localizare.

Vrei să fi în top?

Lasă profesioniștii să se ocupe de afacerea ta !chto-takoe-google-my-business


clickurile facute intr-o cautare pe Google merg catre primele 3 rezultate organice (neplatite)
Cei care cumpara online incep prin a folosi un motor de cautare
utilizatorii de internet din Romania folosesc un motor de cautare pentru a gasi un business local
UTILIZATORII DE IntERNEt considera ca pozitionarea unui brand pe prima pagina Google reflecta importanta brand-ului
utilizatorii de internet din Romania se asteapta ca brand-urile adevarate sa apara pe primele pozitii in Google
Ai nevoie locația afacerii tale?
PREŢ GOOGLE MY BUSSINES
Preț google my bussines  - 50 euro + TVA. 
Durata de lucru: 2-3 zile. 
Contactează-ne !
× Contactează-ne pe WhatsApp !