Adevătata magie web.

Magic Web

Servicii Recomandate
Scripturi Recomandate

Înregistrați un domeniu pentru site-ul dvs. web

Inregistrare domenii .ro in maxim 3 minute. Rapid si in siguranta.
Ai cele mai mici preţuri la domenii. Alege din peste 300 de TLD-uri disponibile.

Căutați cel mai popular domeniu

Concentrați-vă pe afacerea dvs. și evitați toate problemele de găzduire web. Gestionați cu asistență
24/7, care acționează ca echipă extinsă.

.eu

20%Reducere
€10.34/an
În loc de €13,59/anAlege

.info

12%Reducere
€14.99/an
În loc de €17,22/anAlege

.net

2%Reducere
€15.78/an
În loc de €16.11/anAlege

.shop

22%Reducere
€55.00/an
În loc de €70.44/anAlege

.bar

8%Reducere
€89.99/an
În loc de€98.12/anAlege

.co

12%Reducere
€39.12/an
În loc de €44.22/anAlege

.srl

12%Reducere
€68,12/an
În loc de €77,97/anAlege

.blog

25%Reducere
€36.99/an
În loc de€49.48/anAlege

Alegerea potrivita a domeniului web nu trebuie sa fie o decizie foarte dificila. Iti recomandam ca atunci cand apelezi la serviciul de inregistrare domenii, sa alegi un domeniu cu o denumire cat mai apropiata de domeniul de activitate pe care doresti sa-l promovezi pe internet.

Incearca sa utilizezi o denumire cat mai scurta si usor de retinut de catre vizitatorii tai. O denumire mult prea sofisticata, prea tehnica sau poate mult prea lunga poate pune in dificultate retinerea lui de catre vizitatorii tai.

Suntem unul dintre principalii furnizor de servicii de inregistrare domenii si gazduire site din Romania.

Data Center cu peste 200 Gbps capacitate internet instalata 100%
Cloudlinux, Litespeed, cPanel, Imunify360, SpamExperts si Softaculous 100%
Servere cu 48-64 core, 256 - 512 GB Ram si RAID 10 SSD Enterpriser 100%
Protectie DDOS, si backup-uri zilnice cu R1soft si Acronis 100%

Protecție Anti DDoS

Produsele noastre beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de joc online, indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

 Analiza traficului si detectarea atacului

 Absorbtia atacului

 Mitigarea atacului si filtrarea traficului

Protecție Anti DDoS

Produsele noastre beneficiază de acest sistem.

Usor de utilizat

Atat site-ul cat si aria de client au fost concepute pentru navigare rapida si intuitiva. Rămâneți la curent cu toate produsele dvs. prin intermediul panoului nostru de control all-in-one. Este modalitatea rapidă și ușoară de a gestiona tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă menține afacerea online: păstrați-vă detaliile înregistrării la zi, căutați istoricul facturilor și gestionați plățile pentru a vă asigura că site-ul dvs. este întotdeauna online.

Uptime 99.9%

Ar fi aproape imposibil ca o firma sa va garanteze uptime de 100%, in conditiile in care serverele necesita lucrari periodice de intretinere, sau pot aparea componente hardware care necesita sa fie inlocuite. Aceste 5-6 minute zilnice reprezinta timpul de downtime. Ganditi-va ca, intr-o luna, angajatul dvs inchide magazinul pentru 5-6 minute /zi, timp in care itrebuie aranjata marfa, si sa se ocupe de alte activitati care necesită facute.

Protectie Activa

Compania ta este protejată non-stop, iar efectele negative ale oricăror atacuri sunt reduse prin monitorizarea și executarea activă a unui set de contramăsuri tehnice și procedurale pentru mitigarea rapidă.Filtram non-stop impotriva virusilor, spam-ului si malware-ului dar si de atacuri DDOS.

Securizare SSL

Certificatele SSL sau certificatele de securitate sunt protocoale criptografice ce au rolul de a securiza schimbul de informații pe internet. Orice site, indiferent de obiectul său, de traficul mic sau mare, beneficiază de un upgrade de securitate mare la instalarea unui certificat SSL.

Înregistrare domenii

Utilizați serviciul de verificare a domeniului pentru a găsi cele mai populare domenii din numărul mare de TLD-uri: .eu, .srl, .ro, .com … Amplica oferă de asemenea domenii gratuite care sunt incluse în majoritatea pachetelor de gazduire web. Faceți comanda de gazduire web și obține un domeniu gratuit. Este o ofertă avantajoasă pentru începerea unui business.

Prezentare Înregistrare domenii

Produsele noastre beneficiază de acest sistem.

Înregistrare domenii

Opteaza pentru un nume de domeniu scurt si usor de pronuntat. Iti doresti ca oamenii sa-si aduca aminte de site-ul tau si sa te gaseasca in Google cat mai usor. De altfel, daca publicul tau este in Romania, incearca sa optezi pentru un TLD reprezentativ, adica .ro. Daca acesta nu este disponibil, orienteaza-te catre .com si abia apoi catre un TLD ceva mai inventiv.

Transferă domeniul

Tu, clientul, ești deținătorul domeniului, în engleza Registrant, iar domeniile înregistrate iți aparțin conform reglementarilor fiecărui TLD. 

Procedura RoTLD de transfer registrar (furnizor) este gratuită. Datele deținătorului de domeniu rămân neschimbate, domeniul este administrat din contul de client.

Adresă de E-mail personalizată

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mulți antreprenori care își aleg prima dată domeniul companiei nu au idee de integrarea acestuia cu servicii profesioniste de email precum Gmail. Știai că îți poți conecta website-ul companiei cu un propriul cont de Gmail, permițându-ți să profiți la maximum de toate serviciile și aplicațiile Google Workspace? 

Astfel, îți vei putea conecta domeniul la adrese de Gmail pe care apoi tu și angajații tăi le puteți accesa de oriunde din lume, atât timp cât aveți conexiune la Internet. În articolul acesta vorbim mai multe despre cum îți poți crea și configura un cont sub forma nume@domeniultau.ro, accesibil ca orice cont Gmail obișnuit.

De ce să înregistrezi domeneniul la Magic host?

0
Clienti Activi
1
Domenii Înregistrate
1
Domenii găzduite
0
Clienti multumiti
1
Ani Experienta

De ce noi Magic-Hot pentru domenii?

Concentrați-vă pe afacerea dvs. și evitați toate problemele de găzduire web. Gestionați cu asistență
24/7, care acționează ca echipă extinsă.

Înregistrare privată gratuită

Cuvinte aleatorii care nu par chiar puțin credibile. Dacă veți folosi un pasaj din Lorem Ipsum, trebuie să vă asigurați că nu există nimic jenant ascuns în mijlocul textului.

Cuvinte aleatorii care nu par chiar puțin credibile. Dacă veți folosi un pasaj din Lorem Ipsum, trebuie să vă asigurați că nu există nimic jenant ascuns în mijlocul textului.

Protejează & Securitatea datelor dvs. Clienții noștri

Cuvinte aleatorii care nu par chiar puțin credibile. Dacă veți folosi un pasaj din Lorem Ipsum, trebuie să vă asigurați că nu există nimic jenant ascuns în mijlocul textului.

Obțineți WordPress în cloud, ajustat pentru nevoile întreprinderii. Performanța dvs. de trafic și experiențele excepționale ale utilizatorului.

Subdomenii gratuite

Cuvinte aleatorii care nu par chiar puțin credibile. Dacă veți folosi un pasaj din Lorem Ipsum, trebuie să vă asigurați că nu există nimic jenant ascuns în mijlocul textului.

Obțineți WordPress în cloud, ajustat pentru nevoile întreprinderii. Performanța dvs. de trafic și experiențele excepționale ale utilizatorului.

Încrederea clienților noștrii
din întreaga lume

4.6 out of 5 based on 39837 reviews.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsul la întrebări frecvente despre verificare domeniu și domenii în general.

Un nume de domeniu este asemănător cu adresa ta fizică, deoarece este modul în care oamenii te găsesc pe World Wide Web. De aceea, numim bara din partea de sus a unui browser, bara de adrese – este locul în care introduci un nume de domeniu pentru a găsi un site web. Dacă un nume de domeniu este ca adresa ta, atunci serverul pe care este găzduit site-ul tău este ca și clădirea fizică. Când creezi un site web, setezi numele domeniului să indice spre serverul tău, astfel încât dacă cineva dorește să-ți găsească site-ul, persoana respectivă poate introduce numele domeniului tău și acesta îl va duce direct acolo. Fără un nume de domeniu, vizitatorii ar trebui să introducă adresa IP (de exemplu, 11.222.333.44) a serverului tău.

Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia. Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.

Pentru ca un domeniu sa fie vizibil pe internet, nu este de ajuns ca el sa fie rezervat ca si nume, ci trebuie sa aiba si un loc pe server, unde sa fie puse fisierele site-ului si celelalte servicii aditionale.

Numele unui domeniu NU se schimbă, conform regulilor de înregistrare, disponibile la www.rotld.ro, secțiunea ”Reguli / Reguli de Înregistrare”

TLD înseamnă ‘top-level domain’ (domeniu de nivel superior) și se referă la ultima parte a unei adrese web după punctul final. Exemplele includ .com, .gov și .org. Nu poți avea un site fără TLD și fiecare nume de domeniu este alcătuit dintr-o etichetă (adică hostinger) și un TLD (adică .ro). Lucrul cel mai important despre TLD-uri este că acestea îți spun, de obicei, ceva despre site, cu excepția .com care inițial a însemnat „comercial”, dar este acum folosit de aproape toți. Alte exemple includ .org (organizație), .edu (educație) și .gov (guvern). TLD-urile pot fi împărțite în două categorii suplimentare: domenii de nivel superior (ccTLD) și domenii generice de nivel superior (gTLDs).

Domeniile premium sunt domenii care au un tarif special față de tariful practicat în mob obișnuit pentru extensia pe care o au.
De regula domeniile premium sunt scurte alcătuite din 1-3 litere sau domenii care au la bază de obicei cuvinte foarte uzuale, definitorii pentru domeniul respectiv de activitate cum ar fi auto, host, news etc.
Prețul domeniilor premium este stabilit fie de proprietarii lor fie de regiștrii. Acesta va fi stabilit în funcție de numărul de caractere, uzualitatea cuvântului ș.am.d.

Intreaga perioada de valabilitatea ramasa a domeniului va fi transferata. Nu o vei pierde. De asemenea, perioada de valabilitate a domeniului va fi prelungita pentru un (1) an.

În majoritatea cazurilor, da poți transfera un domeniu expirat. Cât timp un domeniu este în carantină, serviciile asociate nu funcționeaza, dar domeniul poate fi prelungit sau transferat către alt Registrar.

Durata perioadei de carantină depinde de Registru și de Registrar. Pentru domeniile .RO perioada de carantină este de 90 de zile, pentru domeniile .EU perioada de carantină este de 40 de zile, iar pentru extensiile generice (.COM/.NET/.ORG, etc) perioada de carantină este în general de 30 de zile.

Nameserverele configurate pentru domeniul tău se transferă așa cum sunt, iar dacă nu folosești servicii de la Registrarul actual (de ex. mail sau hosting web), serviciile asociate domeniului vor continua să funcționeze pe perioada transferului.