Magic Web

Adevătata magie web.

Magic Web

Gazduire Metin2 , servere cu protectie
Anti DDoS, FlooD, Spam si Host Suport 24/7

Gazduire Metin2 cu protecție Anti DDoS, FLOOD și viteză tip SSD permanent! Oferim serverfiles, homepage pentru host metin2. Hosting metin2 cu suport rapid pentru server metin2.

Server Metin2 de la €9.99 pe lună.

gazduire metin2

Gazduire Metin2 - Host Metin2

Gazduire Metin2 iti oferta sansa de a detine propriul tau server de hosting metin2. Te poti juca cu prietenii sau poate fi si un business de succes pentru tine cu un magic host metin2. Beneficiezi de instalare gratuita pentru host si a serverului de hosting Metin2. Poti alege server files-ul dorit din resursele noastre gratuite pentru magic host server. Fiecare server metin2 are protectie ANTI FLOOD & DDOS. Servere cu performanță & securitate maximă, cu uptime garantat

Avem tehnicieni pentru gazduire metin2 cu experiență care vă pot acorda support pentru magic host metin2. În cazul în care sunteți începător și nu aveți cunoștințe în domeniul Putty/Winscp/Navicat/ noi iti oferim support pentru hosting metin2.

gazduire metin2 - hosting metin2
Gazduire Metin2 - Hosting Metin2

Up-Time 99,99

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată pentru host si a rețelei de Host Metin2.

Gazduire Metin2 - Hosting Metin2

Anti DDOS

Host Metin2 cu protecția DDoS ce asigură o protecție de până la 1Tbps+ .

Gazduire Metin2 - Hosting Metin2

Asistență profesională 24/7

Asistență tehnică expertă si disponibilă toată ziua, prin telefon sau chat live pentru Hosting Metin2.

Lunar Anual
frame

Metin2 Bronze

Doar

€9.99/lună

€99.99/an

 • 2 GB RAM
 • 12 GB Spatiu stocare
 • 2x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita
Alege planul lunar!Alege planul anual!

Metin2 Gold

Doar

€28.99/lună

€319.99/an

 • 6 GB RAM
 • 25 GB Spatiu stocare
 • 4x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita
Alege planul lunar!Alege planul anual!

Metin2 Diamond

Doar

€36.99/lună

€399.99/an

 • 8 GB RAM
 • 30 GB Spatiu stocare
 • 5x virtual core
 • Subdomeniu gratuit
 • 3GB webhost
 • Anti DDoS inclus
 • Instalare gratuita
Alege planul lunar!Alege planul anual!

Host Metin2 - ServerFiles Server

Aceasta este lista de magic host pentru server files-urilor disponibile pentru gazduire Metin2.

Instalarea pentru host si server files-urilor de hosting Metin2 este gratuita.

Anti DDos Server

Gazduire Metin2 - Server Anti DDoS

Anti-DDoS pentru magic host metin2 este o soluție de protecție rapidă și completă pentru gazduire Metin2. Monitorizarea este permanentă pentru host. Măsurile de răspuns la atacurile pe server metin2 sunt luate în mai puțin de 15 minute pentru hosting Metin2.

Beneficiezi de mecanisme de detecție pentru magic host metin2, identificare rapidă și clasificare la gazduire metin2. De asemenea la server metin2 primesti sisteme de filtrare eficientă și nivele de securitate multiple, dar și de proceduri de răspuns adecvate și moderne pentru hosting Metin2.

Hosting Metin2 - Server Homepage

Aceasta este lista homepage-urilor disponibile pentru magic host si Gazduire Metin2.

Instalarea pe magic host a homepage-urilor pentru hosting Metin2 este gratuita.

Gazduire Metin2

Gazduire Servere Metin2

Mentinem activ userverul privat de Gazduire Metin2. Oferim constanta functionare pentru host si a serverului de hosting metin2 fara sa-ti mai faci griji. Suntem increzatori in calitatea infrastructurii noastre. Din acest motiv garantam un uptime de 99.9% pentru host Metin2.

Poți să administrezi propriul tău server de Gazduire Metin2 fără prea multe cunoștințe. Îți oferim o gamă variată de facilități, printre care instalarea gratuită a diverse addon-uri la hosting Metin2.

Gazduire Metin2 - Servicii Host

Gazduire Metin2 in Romania. Magic Host Metin2 cu ServerFiles la alegere, Firewall, Protectie, HomePage, Hosting Metin2 Ieftin, Acces Full. Servere VPS cu FreeBSD special concepute pentru servere de Metin2. Host Metin2 FreeBSD.

Magic Host Metin2: Va vom prezenta pachetele de gazduire si va vom spune cu exactitate toate carcateristicile acestora. Pachetele sunt valabile doar pentru host Metin2.

Server Metin2

Host Metin2 - Anti DDoS

Produsele noastre beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru host server Metin2. Menținem serverul de gazduire metin2 online, indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS pentru hosting Metin2 oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

 Analiza traficului si detectarea atacului la

 Absorbtia atacului la

 Mitigarea atacului si filtrarea traficului la

Anti DDos Server

Gazduire Metin2

Te ajutăm cu intretinerea pentru magic host, administrarea si configurarea serverelor de Gazduire Metin2.

Serverele de Hosting Metin2 ruleaza non stop, 24/7, asigurand performante excelente pentru host.

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului de gazduire metin2.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+ la gazduire metin2.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație pentru serverele de gazduire metin2.

Instant Setup

Toate comenzile pentru gazduire metin2 sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății. Vei avea serviciul dvs. online de hosting metin2 în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei de gazduire metin2. Adăpostind infrastructura noastră în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente pentru hosting metin2.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică ? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute pentru hosting metin2.

Gazduire Metin2
0
Clienti Activi
1
Servere Gazduite
0
Clienti multumiti
1
Ani Experienta

Întrebări și răspunsuri

Obtine raspuns la intrebarile tale intr-un timp mai eficient.

Instalăm gratuit server-ul de metin2 complet la achiziţionarea serviciului (client + server file + site).

Intreaga perioada de valabilitatea ramasa a domeniului va fi transferatat la Magic Host. Nu o vei pierde. De asemenea, perioada de valabilitate a domeniului va fi prelungita pentru un (1) an pentru hosting metin2.

Comenzile pe server Metin2 se activeaza în maxim 5 minute, de la confirmarea platii. Instalarea serverfile-ului de hosting metin2 poate dura 30 de minute.

Itemshop-ul este magazinul de unde iti poti cumpara iteme sau ajutoare pe server metin2. Majoritatea dintre ele neputand fi negociate sau cumparate in joc. Acestea pot fi cumparate cu monede dragon, sau pot fi cumparate cu bani reali din hosting metin2.

Asiguram clientilor nostri suport tehnic pentru modificari si implementari pentru server metin2. Acest lucru fiind contra cost.”

Folosim servere cu stocare SSD-NVMe pentru server metin2. Tehnologia pentru hosting metin2 creste de pana la 10 ori viteza de incarcare a vps-ului tau. Toate serverele noastre de hosting metin2 folosesc procesoare de ultima generatie.

Avem o lista cu peste 10 serverfiles-uri pentru server metin2. Iti poti alege unul spre instalare. Fara nici un cost suplimentar pentru hosting server metin2.

Avem o lista cu peste 10 homepage-uri pentru server metin2. Iti poti alege unul spre instalare, fara nici un cost suplimentar pentru hosting server metin2.