Magic web
Adevărata magie web constă în performanță.
SERVICII WEB-SITE:

Alege unul dintre serviciile oferite de echipa Magic-Web.Ro

Site de prezentare

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. 

Alege!
Magazin Online

Aveți la îndemână o soluție care vă oferă control complet asupra magazinului dumneavoastră, pornind de la numele domeniului și până la design, culori sau conținutul publicat. 
Alege!
Redesign Website
Mediul online este foarte dinamic, tehnologii noi apar la fiecare 2-3 ani, iar regulile în mediul online se schimbă mereu. 

Alege!
Întreținere Website
Oferim servicii profesionale de mentenanta site si administrare site și mentinem permanent site-ul sigur si actualizat in permanenta cu informatii la zi.

Alege!

Suntem specializați în 
Web design


Proiectam site-uri web astfel încât vizitatorii dumneavoastră să se transforme in potențiali clienti. Ne propunem să proiectăm experiențe care să atragă și să surpindă prin vizite și vânzări.


   

De ce noi ?

Suntem parteneri Google iar echipa noastră este certificată si specializată in diferite instrumente si strategii de vanzari, design, marketing si development. Ne mandrim cu certificari Google Analytics Individual Qualification, Hubspot Inbound Certification, Google AdWords Certification etc.

De asemenea, ne laudam cu magazinele online și mai presus de toate, suntem mandri de portofoliul nostru si de proiectele de care ne ocupam, incepand de la site-uri de prezentare, afaceri mici si pana la business-uri cu volume mari.

Spre deosebire de alte solutii existente pe piata, serviciile noastre se adapteaza la afacerea ta online si iti simplifica munca pentru ca tu sa poti face mai mult, mai usor, mai rapid. 

CONTACTEAZă-ne !