Magic Web

Magic Web

Adevărata magie web constă în performanță !

Alege unul dintre serviciile oferite de echipa Magic-Web.Ro

OPTIMIZARE SEO

Optimizarea SEO este un proces prin care încerci să îmbunătățești poziția site-ului tău în rezultatele motoarelor de căutare pentru anumite cuvinte sau expresii cheie iar 70% din trafic este generat de optimizările profesionale

GOOGLE ADS

Google Ads este unul din cele mai cunoscute servicii de promovare PPC (Pay Per Click) si, totodată, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibilă cu orice tip de afacere.

SOCIAL MEDIA

Prezența business-urilor in social media devine obligatorie întrucât, utilizatori stau permanent pe rețelele de socializare. Campaniile de comunicare presupun, înainte de toate – cunoașterea publicului țintă.

GOOGLE MAPS

Prin optimizare Google Maps - listarea companiei tale pe harta Google (localizarea afacerii pe Google Maps), poti fi gasit inaintea competitorilor in cautarile Google, beneficiezi de o expunere mai buna decat acestia.

Suntem specializați în Web Design !

Proiectam site-uri web astfel încât vizitatorii dumneavoastră să se transforme in potențiali clienti. Ne propunem să proiectăm experiențe care să atragă și să surpindă prin vizite și vânzări.

Suntem parteneri Google iar echipa noastră este certificată si specializată in diferite instrumente si strategii de vanzari, design, marketing si development. Ne mandrim cu certificari Google Analytics Individual Qualification, Hubspot Inbound Certification, Google AdWords Certification etc.

De asemenea, ne laudam cu magazinele online și mai presus de toate, suntem mandri de portofoliul nostru si de proiectele de care ne ocupam, incepand de la site-uri de prezentare, afaceri mici si pana la business-uri cu volume mari.

Spre deosebire de alte solutii existente pe piata, serviciile noastre se adapteaza la afacerea ta online si iti simplifica munca pentru ca tu sa poti face mai mult, mai usor, mai rapid. 

× Contactează-ne pe WhatsApp !