Magic web
Adevărata magie web constă în performanță.
PROMOVARE GRAFICĂ:

Alege unul dintre serviciile oferite de echipa Magic-Web.Ro

Cărți de vizită

Cartile de vizita reprezinta un instrument fundamental de marketing si totodata un accesoriu indispensabil pentru o intalnire de afaceri.

Alege!
Creare Siglă

Realizam sigla pentru orice tip de companie, logo design pentru firme de constructii, logo design pentru firme de contabilitate, logo agentie imobiliara, sigla agentie de turism, logo pentru magazin online, etc.

Alege!
Mape de prezentare
Realizam design grafic in format vectorial (Corel) pentru mape de prezentare. Designerii nostri realizeaza mape de prezentare cu un design unic, modern si placut, folosind imagini de calitate, la 300dpi, CMYK.

Alege!
Cataloage și Broșuri
Cataloagele si brosurile realizate de noi au un design personalizat pentru fiecare proiect, modern si atractiv. Cataloagele si brosurile sunt importante, reprezentand mijloce eficiente de promovare a companiei Dvs

Alege!
Flayere și Pliante
Realizăm design si machetare print  DTP pentru flyere, pliante, etichete dar si pentru alte materiale publicitare: afise, brosuri, cataloage, carti de vizita, mape, etc.

Alege!
Foi cu antet
O foaie cu antet reprezinta un obiect ideal de marketing pentru compania Dvs, atat in comunicarea interna cat si in acea externa.

Alege!
Identitate Branding

Identitatea vizuala se impune si se manifesta prin toate aspectele sale, recomandari de aplicare si dezvoltare a elementelor vizuale ale marcii.

Alege!
Semnătură Email
Pana la alegerea variantei finale de semnatura e-mail, vor fi mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).

Alege!
Newsletter Web
Newsletter-ul este o scrisoare electronica, prin care o firma isi prezinta noutatile, evenimentele, promotiile, ofertele speciale unui grup de abonati ai unui site, intr-un format usor de navigat si vizualizat.

Alege!
Bannere Web
Bannerele publicitare pot fi integrate site-uri sau pot fi folosite in campaniile de promovare prin Google Adwords.

Alege!