Adevătata magie web.

Magic Web

Servicii Recomandate
Scripturi Recomandate
Magic web Adevărata magie web constă în performanță. Mape de prezentare Mape de prezentare

Avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, mapele de prezentare trebuie sa aibe un aspect grafic placut, profesionist. O mapa de prezentare reprezinta un obiect ideal de marketing pentru compania Dvs.

Realizam design grafic in format vectorial (Corel) pentru mape de prezentare. Designerii nostri realizeaza mape de prezentare cu un design unic, modern si placut, folosind imagini de calitate, la 300dpi, CMYK.

Design mape de prezentare

Realizarea designului pentru mape de prezentare dureaza 2-3 zile lucratoare. Fisierul grafic pentru mape de prezentare va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si designul in format jpg – pentru preview si pdf – utila in mediul online. Pana la alegerea variantei finale de design mape de prezentare, vor fi mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).

Ai nevoie de mape de prezentare? PREŢURI MAPE DE PREZENTARE Preț design cu antet  – 80 euro + TVA. 
Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi peste 10 propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.