Magic web
Adevărata magie web constă în performanță.

FOI CU ANTET

Creare antet Word sau vectorial

Avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, foile cu antet trebuie sa aibe un aspect grafic placut, profesionist. O foaie cu antet reprezinta un obiect ideal de marketing pentru compania Dvs, atat in comunicarea interna cat si in acea externa. Cand vorbim despre comunicarea in scris, personalizarea cu antet a foilor A4 (cu logo, date de contact, grafica) reprezinta o metoda eficienta, eleganta de a va face remarcata compania, reprezinta o dovada de profesionalism.

Realizam design grafic in format vectorial (Corel) pentru foi cu antet. Designerii nostri realizeaza foi cu antet cu un design unic, modern si placut.

DESIGN CU ANTET
Realizarea designului pentru mape de prezentare dureaza 2-3 zile lucratoare. Fisierul grafic pentru mape de prezentare va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si designul in format jpg - pentru preview si pdf - utila in mediul online. Pana la alegerea variantei finale de design mape de prezentare, vor fi mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificari (in numar nelimitat).
Ai nevoie de foi cu antet?
PREŢURI FOI CU ANTET
Preț design cu antet  - 20 euro + TVA. 
Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi peste 10 propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.
Contactează-ne !