Adevătata magie web.

Magic Web

Servicii Recomandate
Scripturi Recomandate
Magic web Adevărata magie web constă în performanță. Creare bannere publicitare web, flash si gif

În cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de creare bannere publicitare, bannere web. Scopul acestor bannere este de a creste numarul vizitatorilor de pe un site web, promovarea prin bannere publicitare a unor produse, indiferent ca sunt bannere animate (bannere flash, bannere gif) sau bannere statice (bannere jpeg). Un banner poate contine imagini, texte publicitare, animatii, logo, etc.

Bannere web pe care noi le realizam :

» Bannere flash, adica bannere animate in format swf, folosind tehnologia Flash

» Bannere gif, sunt bannere animate, in format gif

» Bannere publicitare statice in format gif, jpg.

CReare bannere web

Bannerele publicitare pot fi integrate site-uri sau pot fi folosite in campaniile de promovare prin Google Adwords. Echipa Magic-Web poate realiza astfel de bannere la o calitate buna, tinand cont in acelasi timp de dimensiunea lor in Kilobytes.

Bannere pentru campanii Google Display

Realizam atat bannere publicitare cat si campanii de promovare prin bannere, prin afisare pe site-uri partenere Google. Reteaua de display Google cuprinde milioane de site-uri, blog-uri și site-uri proprietate Google, precum YouTube, Gmail. Realizam bannere publicitare web (statice, animate Gif sau Flash) pentru campaniile Google Display sau Remarketing.

Realizam bannere in mai multe formate: leaderboard (728x90px), bannere standard (468x60px), vertical Banner, bannere patrate, bannere dreptunghi, etc. Rata de click pentru bannere publicitare depinde de pozitionarea lor in pagina. Ideal este sa folositi mai multe bannere pentru alege pozitia in care un banner aduce cele mai multe click-uri.

Ai nevoie de banner web ? PREŢURI BANNER WEB  Pret banner web – 20 euro + TVA.  Durata de lucru: 4-5 zile. Livrare format PDF si fisier sursa vectorial Corel.